Annons

Moderaterna vill arrendera ut baden och semesterbyn

Det är många positiva vindar som blåser över Landskrona för tillfället. Det planeras och byggs för nya och gamla Landskronabor i norr, söder och öster, arbetet med centrumfrågorna går in i en ny fas och lösningen för Åhlénstomten är nära.
Nu vill moderaterna gå ett steg längre då de vill att kommunen arrenderar ut semesterbyn och de olika baden till privata intressenter,
– Det är inget besparingsförlag. Jag tror inte att kommunen kommer att få mindre utgifter men vi har heller ingen möjlighet att utveckla semesterbyn och baden så att de kan locka till sig fler turister, kommenterar kommunalrådet Tutti Johansson Falk (m).
Johansson Falk ser gärna att handläggningstiden blir så kort som möjligt,
– Jag tror att det finns entreprenörer med både kapital, engagemang och goda idéer som mycket gärna skulle vara med och göra Landskrona till den fantastiska kommun som vi faktiskt är och vi har därför lagt två motioner om att arrendera ut såväl badanläggningarna som semesterbyn i Lill-Olas. Vi hoppas naturligtvis på snabb handläggning så att vi kan se en början på vidareutvecklingen av dessa unika anläggningar redan kommande säsong, till glädje för alla som bor eller besöker vår vackra stad.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser