Annons

Perlenberg efterlyser statister

I mitten på februari kommer Landskronapoeten, skribenten och regissören Csaba Perlenberg att inleda inspelningarna av sin första kortfilm ”Tystnaden talar många språk”. Filmen spelas till största del in i Landskrona. Handlingen är fortfarande hemlig, men det rör sig om ett övernaturligt drama som kretsar kring drömmars betydelse för individen och människan som helhet. I rollistan återfinns Sara Glaser och Guldbagge-belönade Anders Granström, såväl som Kenneth Görtz och debuterande Sandra Danowsky, samt Perlenberg själv.

Glaser och Görtz spelade huvudrollerna i den övernaturliga kriminalserien ”Änglafall” på TV Öresund våren 2003 medan Granström och Danowsky arbetar med Perlenberg för första gången. Danowsky gör dessutom sin filmdebut.

Annons
 

Perlenberg som är manusförfattare, producent och regissör letar nu efter statister,
– Till inspelningen söker vi ett 15-tal statister till en caféscen som skall spelas in på Café 31 i Landskrona lördagen den 14 februari. Vid den aktuella scenen kommer Danowsky och jag att spela mot varandra, säger Perlenberg och förklarar vidare,
– Scenen fordrar en blandad statistensemble – unga som gamla, kvinnor och män.

Ingen ersättning utgår, men de medverkande inbjudes till premiärvisningen senare under våren samt på fika under och efter inspelningen. Egen kostymering sker efter konsultering med producenten.

– Vi söker även speciellt efter en liten flicka mellan 5-8 år samt tillhörande vuxen för en repliklös klippbild. Sekvensen består av att gå förbi caféets skyltfönster och titta in. Flickan får gärna ha lockigt, rödbrunt hår. Men naturligtvis kan andra hårfärger också komma på tal, avslutar Perlenberg.

Är du intresserad?
Kontakta Csaba Perlenberg via hans mail: csaba.perlenberg@mila.landskrona.se
Medsänd gärna bild.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser