Annons

Martin Jacobsen tillbaka i Falcons

Strax innan jul återvände Richard Jacobsen efter tre säsonger i FC Helsingborg. Nu är även storebror Martin tillbaka efter en halv säsong i IBC Engelholm. Det betyder att de tre bröderna Jacobsen är återförenade.
16-årige Magnus är sedan tidigare en av de tongivande spelarna i juniorlaget. Lägg därtill att pappa Thomas är tränare för pojkar 16 och mamma Rose är en hängiven supporter.

– Martin var lagkapten och en av de tongivande spelarna förra säsongen, kanske den som visade framföttarna allra mest från sin centerposition. Han slog dessutom poängrekord för laget med sina 40 poäng och utsågs till årets spelare i Falcons, säger en nöjd sportchef, Petri Manu om hemvändaren.

Annons
 

– I Engelholm har han spelat mycket och haft en viktig roll i både numerära över- och underlägen. Han trivdes dock inte riktigt i Ängelholm och när hans bror återvände till Falcon blev hemlängtan för stor, fortsätter Manu.

Dessutom är två andra spelare i träning igen efter några månaders frånvaro. Spelskicklige backen Rickard Ohlin som valde sommarlov före sommarträning har tagits till nåder igen och håller som bäst på att träna ikapp. Gamle elitmålvakten Jonas Nilbo var tvungen att hålla upp under hösten pga omläggningar på arbetet, men är även han tillbaka i Idrottshallen igen.
– Vi har ett riktigt bra lag nu. Jag har svårt att se att vi inte skulle hamna på någon av tabellens två översta placeringar och därmed nå kval till division två, avslutar Manu.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser