Annons

Twisted Magisters vann Företagsrock

Igår kväll avgjordes finalomgången av årets Företagsrock. Fem band kämpade, slet och hade roligt inför ett fullsatt Tages. Juryn och publiken hade ett styvt jobb att utse en vinnare men till slut kunde man enas om att Twisted Magisters var bäst,
– Det känns otroligt kul. Konkurrensen var stenhård och jag trodde att Bagshop Boys skulle ta hem det, kommenterade en glad Stefan Andersson tillvardags musiklärare på Västervångskolan. Hans kollega Johan Cöster fyller i,
– Det här var min själ det roligaste jag har varit med om.

Från arrangörshåll är man mycket nöjd med finalen,
– Idag är det succé. Det började lite trögt med den första omgången tidigare i höstas men efter det så har det rullat på mer och mer. När vi nu står här med facit i hand så känns det som att vi kommer att satsa på Företagsrocken även nästa år, säger Lars Odeholm från TBV.

Annons
 

Och visst måste man arrangera Företagsrock 2004,
– Förutom att Twisted Magisters har en direktplats i finalen så har redan fyra andra band anmält sig, berättar Odeholm och fortsätter,
– Det är viktigt att man anmäler sitt band i tid, gärna under tidig vår. Man behöver helt enkelt tiden för att repa.

Att det rör sig om ren underhållning visade inte minst finalkvällens sista nummer. Vinnarna Twisted Magisters bjöd upp tvåorna Bagshop Boys på scenen och drog igång ”We are the world” tillsammans med publiken,
– Det hade vi bestämt innan. Vi satt tillsammans med Bagshop Boys i kulisserna medan juryn och publiken gjorde sitt jobb. Då bestämde vi att om någon av oss vann så skulle vi alla upp på scen och köra just den låten, avslutar musiklärare Andersson och återgår till firandet med sina kollegor.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser