Annons

Nannskog avslutar sin karriär i BoIS?

Det är uppehåll i den kinesiska fotbollsligan. Detta betyder att den före detta anfallaren i BoIS, Daniel Nannskog är hemma i Sverige och för att hålla flåset uppe tränar han med sin gamla klubb. Det är även här han vill spela om han flyttar tillbaka till Skåne.
– Min tjej kommer från Stockholm och om vi bestämmer oss för att bo där efter proffsäventyret kommer jag att försöka få kontrakt med någon klubb i den regionen. Skulle det emellertid bli så att vi flyttar till Skåne så känns det som att det bara finns en klubb och det är BoIS, säger Nannskog till Landskrona Direkt.

Nannskog skrev på ett tvåårskontrakt med sin nuvarande klubb Sichuan Guangsheng, men när han flyttar tillbaka till Sverige vet ingen.
– Jag har ett och ett halvt år kvar på kontraktet men klubben har rätt att bryta det i sommar, alltså efter ett år. Skulle det av någon anledning bli så att jag inte trivs så kan jag inte se någon anledning till varför de skulle behålla mig.

Annons
 

Nannskog hade svårt att hitta formen i våras men i och med flytten till Kina så har det lossnat rejält,
– Jag har spelat 14 matcher och gjort 8 mål och det måste väl anses som godkänt, säger han och förklarar,
– Det kändes som att jag körde fast och tappade lite av spelglädjen och då kan man inte prestera 100 procent.

Nu hoppas Nannskog att han får träna med BoIS fram tills det är dags att resa tillbaka till Kina,
– Jag hoppas och tror att vi kan vara i Sverige till i slutet av januari. Därefter väntar ett stenhårt uppbyggnadsläger på 20-25 dagar. Då blir det bara löpning och styrka. Det är ett ökänt läger, avslutar Nannskog och springer ut på den nya konstgräsplanen på Idrottsplatsen för ett pass med sina gamla kamrater.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser