Annons

Stor poängskörd för Linjens serielag inomhus

En ny serieomgång har spelats i Bangolfklubben Linjens inomhushall i Schlasbergshuset. Linjens lag 2 och 3 tog båda full pott i sina respektive serier. Linjen 2 avancerade därmed 4 platser upp i tabellen till en femteplats. Förstalaget ligger nu på en tredjeplats, endast två poäng efter serieledande Sjöviken från Hässleholm. Div 2 laget, Linjen 3, är fortfarande i serieledning med sina 16 poäng på 9 matcher.
Bästa individuella Linjenresultat i div 1 svarade Andreas Feuk och Niklas Landgren för. I Linjen 3 lyckades Henrik Mellhorn och Lars Olsson bäst.

De tre återstående serieomgångarna spelas under januari till mars. Två tävlingar återstår detta året i form av en julklappstävling och den traditionella julcupen i mellandagarna, uppger klubbens tävlingskommitté.

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser