Annons

Unga väskryckare åkte fast direkt

Igår inträffade en väskryckning på Järnvägsgatan i Landskrona. En 52-årig kvinna stod cid 18-50-tiden och väntade på bussen när en ung kille ryckte väskan från hennes arm. Kvinnan försökte hålla emot men väskan gick i sönder och killen kunde smita. Offret försökte springa ikapp gärningsmannen men hon föll.
Vittnesuppgifter sade att två killar var inblandade i brottet och mindre än en halvtimme senare påträffades en 17-åring samt en 12-åring på Ödmansonsgatan. De båda togs i förhör tillsammans med sina föräldrar på Landskrona polisstation och släpptes igen senare på kvällen. Båda är nu misstänkta för stöld genom väskryckning.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser