Annons

Julmarknad i Glumslöv

På lördag är det dags för en ny julmarknad i kommunen. Denna gång är det Glumslövs tur att arrangera festligheter. Efter många år i träda lyfts nu Glumslövs Julfest fram och gör så att byn sammansvetsas.

Byn som expanderar har nu fått ett antal eldsjälar som har kunnat samla byn till en Julfest den 13 december i Idrottshallen.
– Vi tyckte att det var dags att visa alla som bor här i Glumslöv att det finns aktiviteter för alla, det är en levande by som vi bor i, säger Kristian Persson, Ordförande i GGIF:s fotbollssektion.

Annons
 

Att julmarknaden krockar med Nightcapen är inget som oroar arrangörerna,
– Nej. Arrangemangen varar så pass länge att man hinner med både det ena och det andra, hälsar Magnus Månsson

Det är många aktiviteter som står på schemat. Öresundsvarvets manskör, tomtegrotta, ponnyridning, uppvisningar av gymnastiksektionen och polisuppvisning är axplock ur det digra programmet.
Dessutom kommer det att spelas knattefotboll och prisutdelare kommer att vara spelare från BoIS.
– Kom ner till Idrottshallen den 13 December och se för er själva, menar Börje Månsson, Sekr i Sveriges Pensionärsförbund Avd Glumslöv.

Kör gamla vägen mot Helsingborg och sväng vänster mot Ålabodarna efter skolan. 500 meter längre fram äger festligheterna rum. Om du vill ta bussen så stannar den vid skolan.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser