Annons

Två brons till LKGF

I helgen som gick var det distriktsmästerskap i Rytmisk Gymnastik i Staffanstorp. För Landskrona Kvinnliga GF deltog några flickor i UDM och en del i JDM, men i senior DM har LKGF fortfarande ingen deltagare, på grund av att gymnasterna är för unga.

Först i elden för dagen var flickorna i UDM.
För LKGF lyckades Charlotte Kamph bäst med att bärga bronsmedaljen, tätt följd av sin tvillingsyster Karoline på fjärde plats. Frida Westerlund blev femma just hemkommen från en internationell tävling i Norge och Elin Tornhagen hamnade på en åttonde plats. Alla flickorna tävlade i rep och fristående. Vann gjorde Kajsa Brondin i arrangörsklubben Nevis RG.

Annons
 

I JDM tävlingen blev det också brons till LKGF, detta genom Ida Nordehammar. Ronja Benediktsson blev femma, Emmy Nilsson sjua, Isabelle Nordehammar åtta, Louise Flemming nia, Anna Gunnarsson elva, Sophie Lindberg 12:a, Elin Condrup 14:e och Fredrika Johansson 15:e.
Vann Gjorde inte helt oväntat Bella Swärd från Nevis RG.

Närmast väntar LKGFs egen Luciauppvisning i Albanoskolans Gy-sal den 13/12 kl. 14.30, hälsar Jenny Engdahl i LKGF.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser