Annons

Far och son inblandade i storbråk

I samband med en innebandymatch i Idrottshallen under gårdagen uppstod ett storbråk med många inblandade. Resultatet blev att en 15-årig pojke och hans 61-åriga far nu är misstänkta för brott.
Upprinnelsen var ett mindre bråk inne i Idrottshallen. Ordningsvakter beslöt sig för att avhysa fyra ungdomar men väl utanför blev stämningen hotfull,
– Polis kallades till platsen men ungdomarna vägrade hörsamma oss när vi bad de splittra på sig. De började istället ringa efter förstärkning med sina mobiler och ett tag var stämningen mycket tryckt, säger Charley Nilsson, informationsansvarig på polisen i Helsingborg.

Tumult uppstod när polisen uppmanade ungdomarna att inte ringa i sina mobiltelefoner och en 15-årig pojke började slåss varvid en kvinnlig polis träffades av ett kraftigt slag i huvudet.
Polisen beslöt sig då för att gripa pojken och då blandade sig hans pappa i bråket,
– Han började slita och dra i poliserna och uppmanade dessa att släppa pojken. Följden blev att båda omhändertogs och fördes till Helsingborg. Väl där förhördes de båda och släpptes senare, misstänkta för våld mot tjänsteman, försök till våld mot tjänsteman samt Främjande av flykt.
De båda misstänkta är tidigare kända av polisen.

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser