Annons

Äntligen seger för Lejonet

Igår tog Lejonet en viktig seger då serietvåan Hässleholm besegrades med 7-5 i Landskrona. Segern var helt rättvis och vinnarvapnet var tidiga mål i perioderna. 1-0 kom efter 2,32 men Hässleholm kvitterade innan periodvilan. 1,03 in i andra tog Lejonet ledningen efter en snygg skarvning upp i krysset av Ola Pålsson. Hässleholm kvitterade dock och tog också ledningen innan Landskronalaget kom igen och kvitterade med ett rungande slagskott från Mattias Hermanssons klubba rätt upp i krysset innan perioden var slut.
Tredje perioden började som dom andra, med ett snabbt mål och därefter rann det på tills Lejonet ledde med hela 7-3.
Hässleholm fick dock chansen att närma sig efter några utvisningar men man nådde inte ända fram.

– Den här segern satt fint. Vi spelade stabilt med alla tre femmorna hela matchen och det kändes mycket bra. En gedigen och stabil laginsats och alla ska ha beröm, så även domare Nordell, sammanfattar Lejonets assisterande tränare Torbjörn Torpling.

Annons
 

Resultat: 7-5 (1-1,2-2,4-2)
Målgörare i Lejonet: Daniel Stifors 2, Mattias Hermansson 2, Mattias Nilsson, Ola Pålsson och Dick Sjunnesson
Skotten: 25-36
Utvisningar: Lejonet:12 min, Hässleholm 10 min

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser