Annons

Företagsrocken rullar vidare

Igår avgjordes andra omgången av Företagsrocken. Det var betydligt mer folk på Tages denna omgång och när Väskshopen äntrade scenen som sista band för kvällen var det fullt ös på dansgolvet.
– Det här är riktigt bra. Hade det inte varit så att mina arbetskamrater på Sandåkerskolan hade spelat så hade det varit solklart vem jag hade röstat på, sa slöjdläraren Per-Magnus Svensson.
– Väskshopen har egentligen inte här att göra idag. Dom ska ju spela på fredagar och lördagar, sa en annan.

Och visst var dom duktiga. Det var emellertid de två tidigare banden också. Kvällen inleddes med Twisted Magisters, ett hälsobefrämjande kollektiv från Sandåkerskolan, Glumslövs skola och Västervångskolan. Även dessa fick igång publiken och trycket var högt när Trioplast Tryckers, vilka kom tvåa första omgången, drog sina nummer innan kvällens vinnare från Väskshopen tog vid.

Annons
 

Klara för finalen den 18 december är Väskshopen, Army of Grenden samt förra årets vinnare Thorn Lighting. Nästa torsdag avgörs vilket som blir det fjärde bandet. De som spelar är Perfekt Euronics, Frisyrateljén samt Twisted Magisters vilka kom tvåa igår.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser