Annons

Ny förlust för Lejonet – Nu är det dags att vässa klorna

Trots en bra match av Lejonet fick man på nytt inkassera en ny förlust när man igår på bortais föll mot Diö med 4-2.

– Med tanke på att vi fick fyra återbud strax innan avfärd vilket gjorde att i fick köra med fem backar och tre kedjor så gjorde vi en bra match. Tyvärr orkade vi inte riktigt fullfölja vår taktik matchen igenom. Vi gjorde en mycket bra första period och ledde rättvist med 0-2. Andra perioden gick rättvist till Diö som också hade kvitterad innan period två var slut. I tredje orkade vi inte och släppte följaktigt in två puckar till, berättar Torbjörn Torpling assisterande tränare i Lejonet.

Annons
 

Extra plus delas ut till dom fem backarna i Lejonet. I övrigt en klar förbättring sen i torsdag och nu i veckan får man tillbaka en hel del folk som varit skadade så det ser redan lite bättre ut inför nästa hemmamatch mot Hässleholm.

Resultat: 4-2 (0-2, 2-0, 2-0)
Målgörare Lejonet: Fredik Wannergren och Daniel Stifors
Skottstatestik: 38-30
Utvisningar: Diö 12 min, Lejonet 6 min.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser