Annons

Ny storförlust för Lejonet

Det blev en ny storförlust när Lejonet mötte Trelleborg i går kväll. Hela 12-2 blev det till motståndarna.
– Trelleborg dominerade från början och vi log under med 3-0 efter en period. I andra började vi bra, spelade lysande under 10 minuter och lyckades reducera två gånger men sen tappade vi igen och Trelleborg ökade till 8-2 innan perioden var slut. I tredje orkade vi inte hålla emot så siffrorna blev lite för stora, sammanfattar Torbjörn Torpling assisterande tränare.

Anledningarna till att man förlorar så stort är flera,
– Det är försvarsspelet som inte funkar så de måste vi jobba stenhårt på. Sen har vi allt för många utvisningar och detta gör att vi blir tillbakapressade och att allt blir förryckt i femmorna. Skärpning krävs till nästa match som är på söndag då vi möter Diö på bortais, avslutar Torpling.

Annons
 

Resultat: 12-2 (3-0,4-2,5-0)
Skott: 65-17

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser