Annons

Linkan årets idrottsledare i Skåne

Ikväll utses Bernt ”Linkan” Lindgren till årets idrottsledare i Skåne.
Det är vid den stora Skånska Idrottsgalan på Slagthuset i Malmö som Landskrona BoIS ungdomsansvarige Bernt Lindgren inför 800 gäster kommer att motta sitt pris.

– Det är klart att detta känns stort. Det är ett fantastiskt fint pris och en utmärkelse jag är mycket stolt över, säger Lindgren som ännu inte hunnit fila på något tacktal.
– Haha, det får jag kanske ta och göra. Men egentligen är det väl bara att åka ner och njuta, ler Lindgren stort.

Annons
 

Arrangören av idrottsgalan Skånes Idrottsförbund, vill inte enbart fokusera på elitidrotten utan också på den samhällsnytta som Skånsk idrott står för. Här vill man lyfta fram social anpassning, fysisk och psykisk hälsa, integration, underhållning, rätt och slätt social kompetens men också att man är en faktor att räkna med rent samhällsekonomiskt.

Mot denna bakgrund är det lätt att förstå att BoIS-ledaren är mycket stolt över sitt pris och inte blir det sämre av motiveringen.
– Lindgren är en idérik, framåtsträvande, energisk och engagerad idrottsprofil både sett ur det korta och det långa perspektivet, berättar Jan Hökfelt, konsulent på Skånes Idrottsförbund om skälet till att utse ”Värmlänningen” till årets idrottsledare i Skåne.

Sven Melander håller i kvällens show och gästerna på Slagthuset kan förvänta sig fina uppträdanden, god mat och inte minst, utdelning av priser till välförtjänta idrottsprofiler och föreningar.


Håkan Karlsson

© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser