Annons

Ungdomar får säga sin mening om stan


Nu är det dags att bjuda in ungdomarna att säga sin mening om vad de vill med Landskrona centrum. Det är projektledare för ”Levande Centrum”, Rose-Marie Bergman som vill höra vad ungdomarna har att säga.
– Jag har gått ut med anslag på skolorna, fritidslokaler och via kontakter. Nu hoppas jag att så många som möjligt kan komma till stadshusets cafeteria tisdagen den 18/11 mellan klockan 15-17 för diskussion, säger hon till Landskrona Direkt.

Levande Centrum har hållit möten tidigare men har då lockat folk från alla kategorier förutom ungdomar.
– Jag hoppas på att få de ungas syn på framtiden. Det är de som befinner sig mest i stan och därför känns det naturligt att höra hur de ser på centrum, säger Bergman och avslutar med en liten vädjan,
– Det är inte nödvändigt men jag är tacksam om de som tänker komma till träffen, vill anmälan sig till mig innan. Det går bra att ringa mig på 0709-47 00 43 eller lägga ett mail på rose-marie.bergman@bun.landskrona.se.

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser