Annons

Supertalanger till BoIS

Landskrona BoIS har gjort klart med två mycket spännande talanger.
Det är nigerianen Onyekachi ”Kevin” Amunike 17 år från Sporting Lissabon, som har skrivit på ett 4-års avtal med klubben. Amunike är en teknisk, snabb vänsterfotad spelare som dessutom är högaktuell för en plats i Nigerias OS – landslag. I övrigt kan man notera att han är lillebror till en av Nigerias stora spelare det senaste decenniet, Emmanuel Amunike.
– Amunike har under hösten tränat med oss och är en spelare som går in i a-truppen, säger klubbdirektör Lars Persson

Den andre spelaren är Bjärreds IF stora talang Robin Wikman 17 år. Vänsterfotad mittfältare med bra blick för spelet. I konkurrens med bl.a. MFF och HIF valde Robin BoIS. Robin har dubbelt medborgarskap (svensk-finsk) och har därmed stora möjligheter att slå sig in i det svenska P17 landslaget.

Annons
 

– Vi är mycket glada för att Robin valde Landskrona BoIS. Robin börjar i u-laget. Det är viktigt att han i lugn och ro får acklimatisera och får vänja sig vid den ökade träningsdosen innan det är dags för en uppflyttning till a-truppen, poängterar Lars Persson.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser