Annons

Landskronabor skänkte nästan 18 000 kronor till Världens Barn

Landskronaborna visade stor givmildhet under lördagens insamling till förmån för Världens Barn. Både unga och gamla öppnade gärna börsen.
20-talet insamlare från många organisationer, både ideella och olika politiska partier hjälptes åt under några aktiva lördagstimmar och tillsammans fick man in 17 905 kronor vilka oavkortat skickades vidare till galan Världens Barn. I dessa pengar räknas tre hemsparbössor från Allers in vilka innehöll tillsammans 2174,50.
– Det är helt fantastiskt. Jag var själv ute och skramlade med en bössa och jag måste säga att folk är otroligt givmilda. Jag är nöjd över med vad vi lyckats åstadkomma, säger Barbro Boström, ordförande i Röda Korsets Landskronaavdelning.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser