Annons

Farnerud och Andersson i U21

Sveriges U21-herrar möter Spanien hemma och borta i ett playoff-möte. Vinnarna i dubbelmötet är kvalificerande för nästa års U21-EM. Igår presenterade förbundskapten Torbjörn Nilsson sin trupp och kallade är BoIS-spelarna Johan Andersson och Alexander Farnerud. Däremot är inte Gabriel Ucar med i Nilssons trupp. Anledningen är att Nilsson valt att satsa på Pontus Farneruds klubbkompis i Strasbourg Mikael Dorsin.

Första matchen spelas i Halmstad på Örjans Vall lördagen den 15 november, och returen spelas fyra dagar senare i Almendralejo. Utöver en plats i kommande EM ligger det en biljett till OS i Aten 2004 i potten.

Annons
 

För er som vill se matchen men inte har möjlighet att ta er till Halmstad, kan vi glädja med TV4:s ”Tipslördag” sänder direkt från Örjans Vall.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser