Annons

Bussrån i natt

Strax efter midnatt rånades en busschaufför i Landskrona. Mannen hade kört färdigt för dagen och hade just parkerat bussen i Orusttrafikens garage ute på industriområdet i södra Landskrona då en man med rånarluva och ett pistolliknande föremål dök upp.
Mannen hotade busschauffören och tvingade till sig hans dagskassa.
Därefter hoppade rånaren in i en bil. I bilen satt en annan maskerad person och de båda lämnade platsen och körde mot centrum. Brottet rubriceras som grovt rån.

– I nuläget har vi inte så mycket att gå på, säger Charley Nilsson, informationsansvarig på polisen.
– Mannen bar mörka kläder och var mellan 180 och 190 centimeter lång med normal kroppsbyggnad. Om den andra personen vet vi inget mer än att även han bar rånarluva och mörka kläder. Bilen de använde var en mörk personbil, eventuellt av märket Audi.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser