Annons

Allan Ravn slutar i BoIS

Det har surrats ett tag att danske Allan Ravn kunde vara på väg bort från Landskrona BoIS efter bara ett år i den randige dressen. Idag bekräftar man från klubben att så blir fallet.

Landskrona BoIS klubbdirektör Lars Persson och Allan Ravn har idag kommit överens om att annullera det kontrakt som finns skrivet mellan parterna.
– Det är rakt och ärligt gjort av Allan att meddela oss om läget.
Anledningen till att Allan nu slutar är främst att han vill inrikta sig på en civil karriär och att detta inte går att kombinera med den tid som det tar att vara fotbollsspelare på elitnivå. Vi har accepterat detta då vi anser att en spelares sociala situation måste fungera om man skall orka med fotbollen,
säger Lars Persson.

Annons
 

– Det känns tufft att lämna BoIS just nu då jag verkligen känt starkt för klubben, men ibland måste man ta tuffa beslut. Träning och matcher och ett civilt arbete är svårt att kombinera, detta är anledningen till att jag nu slutar i BoIS, säger en mycket rörd och lågmäld Allan Ravn.

Helt kommer dansken inte att släppa kontakten med klubben.
– Allan kommer att hjälpa oss med att hålla koll på den danska marknaden såsom scout, säger Persson och önskar Allan och hans familj all lycka i framtiden.


UPP

 

Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser