Annons

Eklund slutar, Hansen kommer

Ytterligare en trotjänare slutar i BoIS. Sedan tidigare står det klart att Magnus Torvaldson och Magnus Kjellsson inte kommer att dra på sig den randiga tröjan nästa säsong. Nu går även Matthias Eklund och Landskrona BoIS skilda vägar.
– Anledningen är att träningstider och mängd nu har blivit så stora att det är mycket svårt att kombinera med ett annat krävande jobb så blir det tyvärr så att trotjänaren Matthias Eklund försvinner till nästa säsong, säger klubbdirektör Lars Persson och tillägger,
– Vi beklagar att Matthias inte klarar av att kombinera två jobb men accepterar samtidigt att Matthias gjort det val han gjort. Vi hoppas att han kan hitta en annan klubb som kan ta del av energiknippets tjänster.

Om det fortfarande inte är riktigt klart hur spelartruppen kommer att se ut under allsvenskan 2004 så börjar linjerna bli betydligt klarare runt laget.

Annons
 

BoIS förstärker med ytterliggare en tränarresurs. Det är Roar Hansen senast huvudtränare i Högaborg och med en mångårig erfarenhet inom nordvästskånsk fotboll som går in som en av fyra assisterande tränare till Jan Jönsson.
Hansen är bland annat steg fyra utbildad, vilket innebär att han har den högsta tränarutbildning som finns att få i Sverige. Han kommer att få ansvaret som benämns ”Instruktör” och ansvarig för truppens B-lag. Övriga assisterande tränare är kända namn från tidigare, Urban Stoltz som utöver att han tar hand om lagledarskapet också kommer att ansvara för individuell träning. Målvakttränare Mats Larsson och fys-tränare Mats Aronsson.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser