Annons

Rekordspöke i Landskrona

Idag sätts förhoppningsvis ett nytt världsrekord i Landskrona. Det är fråga om att världens största spöke ska hissas på torget under kvällens Halloweenfirande.
– Vi har kontaktat Guinness World Records och Notarius Publicus kommer för att kontrollera så att allt går rätt till, säger Bo ”Moltke” Andersen, ordförande i Landskrona Cityförening.

Spöket som kommer att pryda Rådhusets vägg kommer att vara 8-10 meter högt och 4-5 meter brett och framför spöket kommer det att uppföras en scen.
– Tre band som repar i Novas lokaler kommer att uppträda. Dessutom kommer Kulturskolan att synas på olika platser i stan med sin eldshow, förklarar Andersen vidare.

Annons
 

Arrangörerna hoppas på att många barn ska spöka ut sig. Ett spöktåg kommer att gå från Alléskolan till Rådhustorget. Barnen anmäler sig i lag om minst tio och prispengar finns i potten till de häftigast utklädda,
– Vi har gått ut till samtliga skolor och fritids i stan, men även föreningar är välkomna. Det kan till och med vara ett gäng kompisar, fortsätter Andersen som dock hade förväntat sig fler anmälda,
– Vi har två anmälda idag (läs igår) men jag vet att fler är på gång. Om det inte blir på tok för många går det också bra att anmäla sig på plats. Spöktåget avgår 18.30 så kom i tid.

Bland andra aktiviteter under kvällen finns till exempel spökbowling. Dessutom kommer ett flertal handlare ha kvällsöppet i butikerna.
På affischer i staden står att läsa att Bio Maxim kommer att visa Pirates of Carribian. Så är dock inte fallet. Filmen visas först i morgon.

För mer info – Klicka här >>

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser