Annons

Gallo klar för BoIS

BoIS har gjort klart med sitt första nyförvärv inför nästa år. Det är Pierre Gallo som lämnar den norska klubben Bryne för BoIS.
– Det känns skönt att den första pusselbiten inför kommande säsong ligger på plats, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson till Landskrona Direkt.
Gallo kommer att skriva på ett treårskontrakt och därmed har BoIS införskaffat den kreativa och offensiva mittfältsseplare man saknat under hösten.

28-åringen kom till Bryne 2001 och spelade dessförinnan i AIK och Djurgården. BoIS har haft ögonen på honom en längre tid och nu är alltså affären i hamn,
– Gallo var aktuell i somras. Sedan dess har vi fört diskussioner och till slut hittade vi en lösning som passade båda parter, förklarar Persson.

Annons
 

Nu fortsätter arbetet med att förstärka ytterligare. Så sent som i helgen var Abgar Barsom i Landskrona och även Göran Marklund i Café Opera figurerar i snacket som eventuella framtida BoISare,
– Det stämmer utmärkt och här förs fortlöpande diskussioner. Vi har många järn i elden, avslutar Persson.

– Det är en kreativ och bra mittfältare som skaffat sig stor rutin i Norge. Det ska bli en trevlig bekantskap, kommenterar BoIS tränare Janne Jönsson.

Av Kary Persson
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser