Annons

Varning för tjuven

I går eftermiddag/kväll inträffade två villainbrott i Glumslöv.
Ett av dessa ägde rum mellan klockan 18.00-20.45. Ett köksfönster krossades men vad som är stulet är fortfarande oklart eftersom tjuvarna ställt till en hel del oreda vid inbrottet. Det andra inträffade mellan klockan 16.00-21.15. Här har man tagit sig in genom att först bryta sig in i ett uterum och därefter slagit in en ruta. Det stulna består av silver och smycken till ett, i skrivande stund, okänt värde.

Natten till i går bröt sig någon eller några in på Enoch Thulins gymnasium på Emaljgatan. Helt smärtfritt har det emellertid inte gått för en av förövarna då blod har hittats i samband med en sönderslagen ruta där man tagit sig i n i byggnaden. Bland annat så stals en video vid tillfället.
Komvux café, även det på Emaljgatan, råkade ut för inbrott samma natt. Läsk, choklad, tuggummi och panpizza till ett okänt värde blev bytet.

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser