Annons

Sista chansen att se Safe and Sexy

På söndag är det sista chansen att se Sarah Hughes utställning Safe and Sexy – om roller och koder i det offentliga rummet – på Landskrona Museum.

Utställningen är producerad av BildMuseet i Umeå. På deras hemsida – http://www.umu.se/bildmuseet/safesexy/safeandsexy.html kan du läsa mer om utställningen.

Annons
 

Söndagsprogrammet på Landskrona Museum
14.00 Föredrag i filmsalen:
Att mötas – att synas Etnologen Elisabeth Högdahl, aktuell med avhandlingen Göra gata, filosoferar kring mötets betydelse på stadsgatorna.
”Vad är det man ser, vem är det man ser? Du måste vara därute för att delta i stadslivet – och du kan inte vara där som ett ingenting. Du blir alltid betraktad som något. Hur passar man in, hur uppträder man lämpligt på olika sätt? Olika spelregler gäller i staden för olika grupper, men det finns också gott om exempel på hur människor på olika sätt överskrider ramar och skaffar sig tillträde till sådant som kanske inte var tänkt från början.”

15.00 Overdrive spelar i Café Nell Walden.
Overdrive är ett ungt rock-pop coverband från Landskrona som består av Irene Majoros gitarr & sång och Sara Magnusson, bas och back-up voice.
14.00-16.00 Skapande Verkstad i Tingens Teater
– vi gör skrotbokstäver och poesipennor.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser