Annons

Seriepremiär för Lejonet

I fjol var det nära att Landskrona HC Lejonet lade ner sin A-lagsverksamhet. Hotet om nerläggning är avvärjt, spelarnas protester räddade seniorverksamheten. Nu ser man med stor tillförsikt fram mot årets säsong. Primärmotståndare på söndag är seriefavoriten Karlskrona.
– Det är troligen Karlskrona och Hässleholm som kommer att göra upp om seriesegern. Därefter hoppas vi kunna knipa en tredje- fjärdeplats, tror Jens Gath som tillsammans med Torbjörn Torpling tränar laget.

Hemmapremiären sker sedan torsdagen den 23 oktober klockan 19.00 mot Trelleborg i Karlslundshallen.
Vill du vinna en biljett till matchen? Gå till vår tävlingssida >>

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser