Annons

Blandad kompott i kvalfotboll

Blandad kompott blev resultatet när tre fotbollsklubbar från Landskrona kvalspelade i helgen. Bäst gick det för Landora som på bortplan besegrade Jonstorp med 4-2. Något som innebär att Sonny Johanssons manskap nu ställs mot Wä i ett dubbelmöte. Segraren där är klar för spel i divison fyra nästa säsong.

Båttutor och hejarop ljöd över exercisfältet när två busslaster med ett hundratal Gärsnässupporters gav en trevlig inramning åt divison 5-kvalet mot hemmaklubben Wormo.
Här var det exans blå eleganter, Wormo, som tre gånger om hade ledningen, men stärkta av läktarstödet lyckades Österlenarna kvittera varje gång. 3-3 i första mötet och nu väntar en avgörande retur i Gärsnäs på vilket av laget som ska ta steget upp.

Annons
 

Efter 0-0 i halvlek och med bra press i början på andra så lyckades inte Häljarps IF att ta sig vidare från första kvalmatchen mot Staffanstorp. Bortalaget passade ofint på att kontra in ett mål när HIF pressen var som störst. 0-1 och fortsatt division 5 spel i Häljarp nästa säsong.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser