Annons

400 såg kick- & thaiboxningsgala

De cirka 400 betalande fick i idrottshallen se en spännande kick & thaiboxningsgala under lördagskvällen med många mycket bra och jämna matcher.
Tyvärr blev det förlust för hemmafightern Tony Berglund i första ronden där han fick ge upp. Det var tydligt från inledningen på matchen att Tony inte hade viljan med sig i matchen utan Firat Kaya från Olympia i Stockholm kunde i princip göra som han ville.
Tony kommenterade efter matchen att det inte fanns någon kraft i slag eller sparkar redan från början och då går det inte att fightas.

– Vi fick dock glädjen att kora två svenska titelhållare i kickboxning! Nämligen Patrik Sjöstrand i -81 kg och Hayes Jemides i +91 kg. Och som grädde på moset så hade vi kvällen till ära Armand Krajnc och Larry Lindwall som prisutdelare. Armand är ju känd för en bredare publik men för de invigda så är Larry Lindwall nog så stor. Larry har nmligen vunnit båda de skandinaviska kvaltävlingarna till K-1, skriver Michael Sjölin, ordförande i Landskrona Asiatiska Förening i ett pressmeddelande.

Annons
 

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser