Annons

Världsmästare gör hemmadebut

I morgon smäller det! Då blir det kick- och thaiboxningsgala i Idrottshallen. Första start är klockan 19.00.

– Landskrona Asiatiska Förening har igen visat att det går att få toppfighters att komma till Landskrona för att göra upp om SM-titlar. Denna gången i tungvikt och i -81 kilosklassen. Utöver det har vi en mängd tuffa matcher mot bland annat internationellt motstånd, säger Michael Sjölin från arrangörsklubben och fortsätter,
– Passa också på att se vår egen världsmästare i light contact Tony Berglund begå sin hemmadebut i fullkontakt.

Annons
 

Tony har sedan tidigare en match i fullkontakt bakom sig men nu blir det första gången på hemmaplan. Tony möter Firat Kaya från Olympia i Stockholm i vad som ser ut att kunna bli en mycket jämn match.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser