Annons

Tränarrockad mellan BBK och Fram

Fram och Borstahusen gör en rockad vad gäller tränare. Claes Cronqvist går från Fram till BBK och Carsten Persson den motsatta vägen.
– Vi är överens, det är bara namnteckningen som fattas, berättar Carsten som de tre senaste åren tränat BBK.
– Klubben och jag var överens om att gå skilda vägar, tre år är en lagom tid som tränare i en klubb, menar Carsten som ser fram emot att få ta över efter Cronqvist i Fram.
– Den filosofi som Fram jobbar efter tilltalar mig och att satsa på egna förmågor tycker jag bara är positivt.

Nu har Fram tappat en hel del spelare de senaste säsongerna och det skapar så klart en del bekymmer, men det är problem som man måste lösa. Två av Frams riktigt duktiga spelare, Rasmus Andersson och Jonas Lind, tränar just nu med BoIS och för Frams vidkommande skulle en förlust av dessa båda ställa till med problem.
– Det är duktiga killar, inget snack om saken, men samtidigt måste vi inrikta oss på att arbeta med det material som finns.

Annons
 

Carsten Persson spelade som aktiv i BoIS, nådde där reservlagsspel innan karriären avslutades i Häljarp. Som tränare och ledare jobbade han flera år i BoIS innan jobbet tvingade honom att ta ett sabbatsår.
– Men det räckte med ett år, sen började det rycka i benen igen och när Asmundtorp hörde av sig behövde jag ingen längre betänketid. Det blev två år i Asmundtorp, tre i Borstahusen och nu väntar BK Fram för Carsten Persson.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser