Annons

Elfte kulturnatten i Landskrona

I morgon klockan 19.00 drar Landskronas elfte kulturnatt igång. Utbudet är större än någonsin och bland annat kan verk av 15 konstnärer beskådas på ett flertal utställningsplatser.

En stor portion litteratur kommer också att presenteras. Peter Asteman på Bok & Papper har deltager i Kulturnatten för nionde året i följd,
– Det har blivit mycket erkänt säger Asteman som bland annat presenterar författaren Jan Sigurd.
Även stadens andra bokhandel, Bokia, deltager i Kulturnatten. Man kommer till exempel att kunna prova på kalligrafi och träffa deckarförfattaren Peter Gissy.
– Vi hade kalligrafi på programmet förra året också. Det var så populärt att vi kör även i år, kommenterar föreståndare Ingrid Malmberg.

Annons
 

För de yngre står säkerligen Ungdomshuset Nova för en stor del av utbudet då det arrangeras en tävling i dataspelet Counter-strike. Man kan anmäla sitt tremannalag redan klockan 18.00.
På Nova kommer det även att hållas karaoke hela kvällen.

Jazztoner uppblandat med psalmer utlovas i Sofia Albertina Kyrka, enligt Tor Johansson ordförande i JazzHouse,
– Det är Jack Lidström and his Hep Cats som kommer till kyrkan och jazzar loss. Det kommer att bli en mycket stämningsfull kväll.

I övrigt utlovas mycket gyckel och trolleri. Till exempel kan man beskåda Sveriges enda kvinnliga professionella trollkarl Malin Nilsson i Teatern.

Ovan har vi bara skrapat på ytan i fråga om utbud.
Klicka här och läs hela programmet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser