Annons

Dålig respons angående juldekorationer

I helgen hade Tekniska Verken monterat en ny typ av juldekorationer på Eriksgatan för allmänhetens beskådan. De tidigare traditionsenliga girlangerna med ljus kan inte användas längre i och med den nya trådbusslinjen.
Claes-Göran Jagenroth på Tekniska Verken ville ha in synpunkter på dekorationerna från allmänheten men endast tre personer hörde av sig,
– De är ju lite tråkigt att inte fler skrev till oss, kommenterar Jagenroth.

Av de tre personerna som mailade till Tekniska Verken var två negativa och en som ställde sig positiv till juldekorationerna. Det är dock fortfarande oklart vad som ska pryda gatan när julen närmar sig,
– Vi har en typ av dekoration till att ta ställning till. Egentligen skulle vi vilja testa den också men tiden rinner iväg. Vi får se om vi hinner. Allt ska vara klart om en månads tid så att pyntningen hinner bli klar till julskyltningen, avslutar Jagenrot.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser