Annons

Stökigt på Strand i helgen

Natten mot söndagen misshandlades två män, varav en grovt vid Strandpaviljongen. Vad som hänt är fortfarande oklart.
Polisen kallades till nattklubben vid 03.30-tiden och när de närmade sig såg de ett antal människor fly in i Slottsparken. En av målsägarna, en 24-årig landskronabo, hoppade in i polisbilen och åkte med för att om möjligt identifiera gärningsmännen.

Då de kom utanför Hotel Öresund hittade de en liggande och en stående man. Den liggande, en 28-årig man hemmahörande i Landskrona, visade tecken på att ha blivit svårt misshandlad då han inte var kontaktbar.
Polisen kallade på ambulans, då vaknade mannen till liv men var fortfarande så omtöcknad att han inte kunde redogöra vad som hänt. Enligt polisen ska den liggande mannen ha mottagit minst tre sparkar i huvudet då han låg ner.

Annons
 

Tidigare på kvällen inträffade ytterligare en misshandel på dansstället. Detta skedde inne på dansgolvet då en man fick en så kallad dansk skalle. Det hela ska dock ha rett ut sig men kvar finns en anmälan om misshandel.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser