Annons

Helt jämnt mot Palmstaden/Trelleborg

Palmstaden/Trelleborg är en spännande nykomling i division 3. Med en anfallsglad innebandy har man i seriens inledning stört både Willand och nu Landskrona.

Inledningsvis tog Falcons kommandot och gjorde första målet efter bara två minuter. Gästerna visade dock tidigt att man ville vara med i leken och utmärkte Patrik Gillsin spelade fram till två vackra mål i den första perioden. Falcons hade trots det ledningen i paus efter ett mål och en assist av Magnus Håkansson.
Det tog bara en minut i den andra perioden för Falcons att gå ifrån till 4-2. Ulf Nilsson hette målskytten och när P/T reducerade i spel fem mot fyra sköt samme Nilsson in ett mål till. Ledningen var till synes stabil, men i slutet av perioden forcerade gästerna och gjorde två mål.

Annons
 

Inför sista perioden var alltså ställningen helt jämn. Även den här perioden gjorde Falcons ett tidigt mål. Göran Wendel var först på en skottretur från utmärkte Andreas Svensson. Falcons fortsatte skapa målchanser, men P/T började allt mer och mer föra spelet. Inte helt ologiskt kom kvitteringen, på en straff som förvaltades på bästa sätt genom Zoran Kitanoski.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser