Annons

Tyck till om julpynt

Tekniska Verken har satt upp en prototyp till juldekoration på en trådbusstolpe mitt för Kasernplan. Nu ber man Landskrona Direkts läsare om synpunkter på prydnaden.
– Utförandet bygger på modern fiberoptik med färgskiftningar mellan vitt, blått och rött. Om detta faller väl ut är tanken att vi förser stolparna mellan Borgmästaregatan och Drottninggatan med liknande dekorationer. Nu är det inte mycket att titta på i dagsljus. Det är när mörkret infaller det ger sig, säger Claes-Göran Jagenroth, avdelningschef för Publik Miljö på Tekniska Verken.

Prototypen kommer att vara uppsatt över helgen.
Läsarna är välkomna med synpunkter till Tekniska Verken. Man bör dock beakta att detta är endast en prototyp och sladdar och liknande som sitter ovan fiberoptiken kommer att gömmas, säger Jagenroth som också tror att det blir mer effektfullt när juldekorationerna sitter uppe på fler stolpar.

Annons
 

En som inte är alldeles förtjust i den tilltänkta jullampan är Ann Persson som bor i fastigheten närmast stolpen som dekorationen är uppsatt i.
– Det är naturligtvis en fråga om smak men min smak är det inte.
En annan granne till juldekoration är Hvilans Kläder och innehavaren Ulf Persson säger diplomatiskt,
Den är väl något så när trevlig i mörker men mindre bra i dagsljus.

Vad tycker du?
Passa på att ta en kvällspromenad förbi Kasernplan och blicka upp på juldekorationen. Maila sedan dina synpunkter direkt Claes-Göran Jagenroth på cg.jagenroth@tv.landskrona.se

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser