Annons

Ishockey hela söndagen för 10-åringar

På söndag arrangerar Landskrona Hockey – Lejonet ungdomscup för U10 (födda 94 och senare) i Landskrona Ishall. Turneringen är en endagscup med lag från Herlev (Danmark), Varberg, Halmstad, Osby, Jonstorp, Trelleborg, Pantern (Malmö) samt arrangörsföreningens U10-lag.

På förmiddagen spelas ett gruppspel med två grupper. Placeringen i gruppspelet bestämmer vilket lag man sedan får möta i cupmatcherna efter lunchen. Finalen beräkans påbörjas klockan 17.55.
– Det är första året vi arrangerar denna turnering, men vår förhoppning är att det ska komma att bli en tradition, hälsar Thomas Sandberg från arrangörsklubben och låter även meddela att föräldrarna till smålejonen har arbetat hårt sedan i våras för att ro arrangemanget i land.

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser