Annons

Tveksamt om Pontus Farnerud hinner bli frisk till EM-kvalmatch

Efter att ha varit ute i kylan i sin tidigare klubb, AS Monaco, så ser nu fotbollslivet betydligt ljusare ut för Landskronasonen Pontus Farnerud. Inför denna säsong är han utlånad till Strasbourg och har gjort så bra ifrån sig att han nu åter är tillbaka i snacket när landslaget samlas.

Frågan är dock om han hinner bli frisk fram till årets sista landskamp då Sverige möter Lettland den 11 oktober i den sista EM-kvalmatchen,
– De två sista matcherna har jag sett från läktaren eftersom jag blev nersparkad och skadad för två veckor sedan och har fortfarande ont. Hoppas vara tillbaka så fort som möjligt för nu är fotbollen roligare än på länge, skriver Farnerud på sin hemsida.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser