Annons

BoIS frågar publiken

I samband med BoIS hemmamatch mot Sundsvall i kväll kommer 600 slumpvis utvalda i publiken att få ett ganska omfattande frågeformulär att fylla i. Formuläret är framtaget av bland annat Fotbollförbundet och elitklubbarna. Målsättningen är att få ta del av publikens synpunkter. Positiva som negativa.
– Svensk elitfotboll har ett publikt intresse som är större än på många år. Vi försöker göra våra hemmamatcher till så bra evenemang som det bara går. Men naturligtvis finns det saker som kan förbättras, säger marknadschef Johan Nilsson i Landskrona BoIS.
– Det är väldigt viktigt att få veta hur alla de olika besökskategoerierna uppfattar våra matcharrangemang, tillägger han.

Undersökningen är mycket omfattande. Den omspänner i princip dagarna före match fram till och med att slutsignalen gått. Förutom BoIS ingår samtliga övriga klubbar i herrallsvenskan och Superettan i enkäten.

UPP

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser