Annons

Landskronas första konstgräs på plats

Stora förändringar är på gång på Dammhagskolans skolgård. Under veckan som gått har Landskronas första konstgräsplan rullats på plats. En plan som kommer att användas flitigt av barnen som kommer att ingå i Landskrona BoIS projekt ”BoIS i Centrum”.
– Nu är det i stort sett bara en sarg som ska byggas upp runt planen innan vi kan börja spela på den, säger Benny Berggren som tillsammans med Alojz Lukic är projektledare.

Benny och Alojz är mitt uppe i planeringen för projektet.
– Vi har smugit ingång med en onsdagsgrupp som spelar inomhusfotboll men inskrivning till fotbollsfritidset kommer att vara mellan den 13:e och 17:e oktober här i vår lokal på skolan, berättar Berggren och hälsar stans alla 6-10 åringar välkomna till det sportiga fritidshemmet.

Annons
 

– Vi ska nu ut på skolorna och informera om projektet, sen får vi se hur många barn och grupper det blir, säger Lukic och Berggren fyller i,
– Det är möjligt att det kan upplevas lite oorganiserat i början men jag tror att allt kommer att falla på plats rätt snart.

En officiell invigning av projektet blir det i samband med BoIS hemmamatch mot Enköping den 20 oktober då alla inskriva barn samt deras föräldrar kommer att bjudas på matchen.

Ytterligare en konstgräsplan är på gång i Landskrona. Det är BoIS som själva kommer att anlägga en plan i anslutning till klubbstugan vid IP.
När denna är klar vet man dock inte idag.
– Vårt mål är att planen ska stå färdig lagom till att försäsongsträningen kör igång. Det är dock många nya spännande idéer på gång inom konstgräsområdet vilket gör att vi nu ligger lite lågt, säger BoIS ordförande Kenneth Håkansson.

Läs tidigare artikel – BoIS startar fotbollsfritids… >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser