Annons

Världsstjärna till JazzHouse Landskrona

– Allteftersom publikstödet ökar, vilket det gjort starkt under det sista året, satsar JazzHouse mer och mer på de välkända artisterna som inte så ofta hörs på våra breddgrader, denna glada jazzhälsning levereras av Tor Johanson, eldsjäl i JazzHouse Landskrona och redan nu på fredag är det dags för första storfrämmandet.

Plats på scen blir det för den världsberömde franske sopransaxofonisten Oliviér Franc och The Ronald Andersen Special Edition Band.

Annons
 

– Ronald Andersen har satt samman ett helt fantastiskt band, menar Johanson och nämner följande musiker;
Caesar på piano och vokal, Cosmos Braestrup trombon, Karl Kronqvist på bas och vokal samt Finn Hjelm Jacobsen på trummor.

Oliviér Franc och Ronald Andersen möttes första gången 1995 vid flera nattliga jamsessions på Femö Jazzfestival. Sedan dess har deras nära samarbete bara blivit än mer intensivt. Resultatet av samarbetet kan du avnjuta på Restaurang Carolina från klockan 20.00 på fredag.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser