Annons

Falcons vann med hela 9-0

Landskrona Falcons herrar spelade träningsmatch mot division 4-laget Sundet (Malmö) på tisdagskvällen. Efter en kanonstart med 4-0 i första perioden rullade det bara på och slutsiffrorna var minst sagt smickrande.

Det ska sägas direkt att Sundet är ett bättre lag än siffrorna visar. Värvningar som bland annat bröderna Hultin borgar för att Malmölaget ska ha en god chans att vinna division 4 södra. Under försäsongen har man presterat många fina resultat och bland annat slagit Falcons seriekollega Strövelstorp med 4-3.

Annons
 

Det här var dock Falcons match från start till mål. Inledningen av matchen var både fysisk och jämn, men Landskrona skapade de bättre lägena. Efter bara två minuter slog Magnus Håkansson in en skottretur och i mitten av första perioden spelade en strålande Michael Henriksson fram till ett mål och gjorde ett själv efter en soloraid. Faktum är att matchen punkterades i sjuttonde minuten när Andreas Svensson gjorde 4-0.

Redan i mitten av den andra perioden visade Sundet tecken på trötthet, men det var först i slutet av den sista akten som målen började rulla in. När motståndarna tog utvisningar och förirrade sig i positionsspelet var Falcons ofina nog att utnyttja blottorna. Franko Gobic, som gjorde en stabil insats i kassen, kunde dessutom redovisa säsongens första nolla i kolumnen för insläppta mål.

I matchen debuterade nyförvärvet Martin Eriksén från Örnsköldsviks SK. Han spelade sista perioden och kunde gå av planen med sina första två assist för Landskronalaget.

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser