Annons

Kulturtips direkt i mailkorgen

Nu gör Kulturförvaltningen ett nytt försök att leverera tips om kulturutbudet i Landskrona direkt till de intresserades datorer via e-post.
– Vi har varit igång med tjänsten tidigare, men vår leverantör fick tekniska bekymmer vilket gjorde att det inte fungerade under en period, säger Göran Nyström, administrativ chef på förvaltningen.
– Det här är ett bra sätt att till minimala kostnader marknadsföra vad som sker på kulturfronten i Landskrona. I Kulturmailet berättar vi om vad som är på gång inom våra olika sektorer. Tanken är att senaste nytt om vad som sker på biblioteket, museet, konsthallen och teatern ska spridas till prenumeranterna varje vecka. Även sådana arrangemang som ligger utanför förvaltningen men inom kulturens ramar, typ konserter etcetera som vi får vetskap om kommer att omnämnas i mailet, avslutar Nyström Kulturförvaltningens

Kulturmail beställer du på följande adress, http://www.tellus.no/kampanje/landskrona/contact.asp eller genom att klicka på länken på vår kultursida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser