Annons

Falcons vidare i DM

Landskrona Falcons herrar mötte Oxie i första omgången av DM.
Det blev en match med två ansikten. Eller vad sägs om resultaten, 1-1 under matchens 30 första minuter och 11-2 i de sista!

Oxie (div 5) spelade ett tätt och aggressivt man-man försvar och gjorde det strålande i de två första perioderna. Man låg nära Falcons spelare, som hade svårt att över huvud taget skapa några chanser. När de själva fick en möjlighet utnyttjade lagkaptenen Fredrik Fridh den skoningslöst. Andra periodens trettonde minut blev en olycksminut för Oxie. Först kunde Falcons göra 2-1 på frislag och 20 sekunder senare kom även trean. Målen tog lite av udden ur ett vilt kämpande Oxie och i periodens slutsekunder kom även 4-1.

Annons
 

I den tredje perioden kroknade Oxie totalt. Efter en minut hade Falcons gjort tre (!) mål till och efter fem minuter stod det 10-1. När Falcons fick en femminutersutvisning passade visserligen Fredrik Fridh på att göra ett mål och passa till ett annat, men närmare än så kom aldrig malmölaget. Istället kunde Falcons specielle målskytt för dagen, Andreas Svensson (4 mål och två assist), göra två mål till och fastställa slutresultatet till 12-3.
Förutom Svensson gladde Peter Wrebe Larsson med ett piggt inhopp.

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser