Annons

Milovanovic gjorde come-back mot Häcken

Igår besegrade BoIS B-lag Häcken med 2-1. BoIS ställde upp med en stark trupp för att hålla ångan uppe hos de som normalt spelar i A-laget.
En som var tillbaka på plan efter ett drygt års frånvaro på grund av ett avslitet korsband var Danijel Milovanovic,
– Det blev en halvlek och det känns skönt att det är avklarat. Det är klart att man var nervös. Jag koncentrerade mig mer på vad som skulle hända än var jag skulle placera mig. Det är dock något som kommer med tiden. Nu satsar jag på att få spela någon B-lagsmatch till. Sen ser jag fram emot försäsongsträningen inför kommande säsong, säger Milovanovic som, till glädje för alla fansen, rotar sig allt mer i regionen.
Anfallaren har slutat sitt jobb på Västervångsskolan och går numera på lärargymnasiet i Malmö och utbildar sig till Idrottslärare, en utbildning på tre år.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser