Annons

10 års fängelse för mord

Dom har nu fallit för de båda män som stått åtalade för mordet och mordförsöket i samband med skottlossningen den 23 juni förra året.
Kammaråklagare Margaretha Danielsson-Olvon ansåg att de båda åtalade Landskronaborna borde få livstid för mord och mordförsök men rätten valde att döma en av männen till tio års fängelse samt utvisning för mord. Den andra mannen dömdes till 6 års fängelse för dråpförsök.
Att han inte dömdes för mordförsök beror på att rätten ansåg att offret som sedermera blev skjuten i ansiktet hade ett laddat och skjutklart vapen i sin hand. Mannen som överlevde skottdramat dömdes till ett års fängelse för grovt vapenbrott.
Nu återstår det att se om det kommer att bli några överklaganden.

Läs mer om händelsen >>

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser