Annons

Milovanovic med från start

Idag möter BoIS B-lag Häcken på Landskrona IP. Klart är att Danijel Milovanovic, som varit skadad sedan den 27 juli förra året då han fick korsbandet avslitet i bortamatchen mot Malmö FF, åter står på plan,
– Det känns lite pirrigt men samtidigt så är det rätt läge att testa nu. Jag vill gärna ha någon eller några matcher i kroppen innan säsongen är över. Sen spelar det inte någon roll att det är B-lagsmatcher. Det viktiga är att jag får ett positivt besked så att jag kan satsa till hundra procent under försäsongsträningen inför nästa säsong, säger Milovanovic till Landskrona Direkt.
Anfallaren kommer att spela hela första halvlek om inget oförutsett inträffar.

I övrigt kan det noteras att BoIS ställer upp med en mycket stark trupp i matchen mot Häcken,
– Det beror på det långa uppehållet i och med landskamperna. Därför har vi valt att låta ett flertal A-lagsspelare göra vars en halvlek för att de ska hålla ångan uppe, meddelar lagledare Harry Bondesson.
Hela truppen hittar du på BoIS hemsida.

Annons
 

Matchen spelas på Landskrona IP med start klockan 17.00 idag, måndag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser