Annons

Män beskjutna av luftvapen

Två män besköts av luftvapen på tisdagskvällen då de befann sig på Gröna Gång i Landskrona. Den första beskjutningen ägde rum klockan 21.40 då en 53-årig man skulle öppna en port. Mannen hörde en knall och kände att det smärtade till i baksidan av benet. När han tittade närmare efter upptäckte han att det blödde.

Cirka 20 minuter senare hände samma sak. Denna gången var det en 29-åring som stod med ryggen mot gatan då han blev träffad i benet. Mannen hittade en så kallad diablokula, vilka bland annat används till luftgevär, på platsen.

Båda beskjutningarna är anmälda till polisen och brotten rubriceras som misshandel. Något gripande har inte gjorts,
– Vi har bara några antaganden om var skotten har lossats från men ingen exakt plats, säger kriminalpolis Bengt Rosberg och avslutar,
– Är det fler som råkat ut för samma typ av brott eller har några andra uppgifter att lämna går det bra att höra av sig till polisen i Landskrona.

Annons
 
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser