Annons

Män beskjutna av luftvapen

Två män besköts av luftvapen på tisdagskvällen då de befann sig på Gröna Gång i Landskrona. Den första beskjutningen ägde rum klockan 21.40 då en 53-årig man skulle öppna en port. Mannen hörde en knall och kände att det smärtade till i baksidan av benet. När han tittade närmare efter upptäckte han att det blödde.

Cirka 20 minuter senare hände samma sak. Denna gången var det en 29-åring som stod med ryggen mot gatan då han blev träffad i benet. Mannen hittade en så kallad diablokula, vilka bland annat används till luftgevär, på platsen.

Annons
 

Båda beskjutningarna är anmälda till polisen och brotten rubriceras som misshandel. Något gripande har inte gjorts,
– Vi har bara några antaganden om var skotten har lossats från men ingen exakt plats, säger kriminalpolis Bengt Rosberg och avslutar,
– Är det fler som råkat ut för samma typ av brott eller har några andra uppgifter att lämna går det bra att höra av sig till polisen i Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser