Annons

Farnerud stannar i BoIS

Efter en artikel i Sportbladet i helgen, där det framkom att tyska Bayer Leverkusen återigen gjorde framstötar mot Alexander Farnerud tog proffsryktena ånyo fart runt 19-åringen. Kommer den talangfulle BoISaren att lämna moderklubben innan det europeiska transferfönstret stänger till helgen? Svaret på frågan är nej, erfar Landskrona Direkt.
Allt pekar på att Alexander Farnerud spelar i allsvenskan hela säsongen ut och ingenting på att han kommer att lämna BoIS, intygar mittfältarens agent Claes Elefalk.
– Tiden är nu för kort fram tills fönstret stänger och inga nya klubbar har anmält sitt intresse, säger Elefalk och fortsätter.
– Farnerud är i samma sits som Kim Källström. Det är två oerhört skickliga spelare som därmed också betingar ett relativt högt pris på marknaden. En marknad som just nu inte har så mycket pengar att röra sig med. Jag tror att vi får se både Källström och Farnerud i allsvenskan i höst, avslutar Elefalk.

Därmed är den allsvenska publiken att gratulera som åtminstone som nu får chansen att beskåda svensk fotbolls motsvarighet till Carolina Klüft och Christian Olsson ännu några månader.

Annons
 

Fakta:
En satsad tia på att killarna lämnar Sverige när fönstret åter öppnar till jul lär inte ge många korvören tillbaka.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser