Annons

Höststart för JazzHouse på fredag

På fredag kör Landskronas jazzklubb JazzHouse igång efter sommaruppehållet. Som tidigare kommer föreningen att hålla sina jazzkvällar på Carolina (Hotell Öresund) och på fredag klockan 20.00 inleder Dansk-Svensk Jazzforsyning (DSJ) säsongen. Portarna slår upp klockan 19.00.
Bandet har en hel del internationella meriter och tillhör de fasta institutionerna på Promenadpavillionen i Tivoli.
Repertoaren består av evergreens med rötterna i New Orleans-, revival- och dixielandjazz. Man blandar också från jazzens guldålder på 1920, 30- och 40-talet med folkliga och populära melodier från Danmark och Sverige.

Mer information om vad JazzHouse Landskrona bjuder på under hösten hittar du på föreningens hemsida.

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser